Waarom haar doneren? De kracht van een Toupim-haarband

Haarverlies door bijvoorbeeld ziekte of behandelingen zoals chemotherapie is een ervaring die het zelfbeeld en de emotionele staat van een persoon diepgaand kan beïnvloeden. Wij kunnen vrouwen helpen met een haarband, maar daar hebben we genoeg haar voor nodig. Daarom is haar doneren erg belangrijk.

De magie van de Toupim haarband

Een persoonlijke aanpak: de Toupim eigen-haarband is niet zomaar een haarstuk; het is, waar mogelijk,  gemaakt van het eigen afgeknipte haar. Dit geeft een gevoel van vertrouwdheid en comfort dat je nergens anders vindt. Vooral voor diegenen die hun haar dreigen te verliezen door medische behandelingen, biedt deze haarband een unieke manier om een deel van hun identiteit te behouden.

Comfort en kwaliteit

De haarbanden zijn gemaakt van zachte stof, zijn comfortabel en niet jeukend, een veelgehoorde klacht bij traditionele pruiken. Ze zijn ook minder warm, wat een groot voordeel is in de zomermaanden.

Het proces: eenvoudig en empathisch

Op afstand, maar dichtbij: Toupim’s proces is uniek omdat het volledig op afstand kan worden gedaan. Dit is vooral handig voor diegenen die midden in behandelingen zitten en niet gemakkelijk kunnen reizen.

Persoonlijke zorg

Van het eerste contact tot en met het eindproduct, Toupim zorgt voor een empathische en persoonlijke benadering. Sylvia Holstijn, de oprichtster en directeur, begon dit project om een dierbare vriendin te helpen en die zorg en toewijding weerspiegelen zich in elk aspect van ons bedrijf.

Snel en Efficiënt

Verrassend genoeg duurt het hele proces van het maken van de haarband slechts ongeveer anderhalve week, wat betekent dat cliënten hun haarband snel ontvangen. We hebben een speciale service waarbij we de haarband binnen 48 uur kunnen leveren.

Je gebruikte haarband doneren?

Een kans om te helpen: Als je je eigen-haarband niet wilt houden nadat je je traject door bent, dan kun je overwegen je Toupim haarband  te doneren aan iemand anders die haar al heeft verloren. Je stuurt hem naar ons toe en wij knappen hem helemaal op, zodat we iemand anders er een groot plezier mee kunnen doen (om je te bedanken geven we je €100 retour voor je haarband).