Toupim partnerkappers

Het afknippen van je haar is een grote stap. Je kunt het goed samen doen met bijvoorbeeld een familielid of vriendin. Het kan ook fijn zijn, je haar door één van de Toupim partnerkappers te laten knippen. We hebben door heel Nederland een netwerk van Toupim partnerkappers opgezet: kappers die het proces goed kennen en je kunnen helpen met het redden van je haar.

Wat doen Toupim kappers?

Toupim kappers zijn met ons verbonden omdat ze ons een warm hart toedragen. Ze weten hoe ze je haar juist afknippen, zodat wij er een mooie haarband van kunnen maken.

Waar vind je Toupim kappers?

Hieronder vind je de locaties van de Toupim partnerkappers. Al deze partners staan voor je klaar om je met een warm hart te ontvangen.

“Het mogen ondersteunen in het creëren van een Toupim eigen haarband, gaf voor mij een diepere betekenis aan mijn vak als kapper.” – Esther Kral, ‘T Stoeltje, Deventer

Ben je een kapper en voel je je geroepen om deel uit te maken van ons netwerk? Of ben je iemand die binnenkort met chemotherapie start en wil je meer weten? Neem contact met ons op.