Een haarband met je eigen haar

Je haar verliezen is niet fijn. Als dat gebeurt, kunnen wij er toch voor zorgen dat jij je eigen mooie haar behoudt. Dan ziet niemand het verschil! Hoe? Je knipt het af en krijgt het weer terug in de vorm van een zachte haarband met jouw eigen haar.

“Gratis” voor kinderen

We vinden het belangrijk dat alle kinderen in Nederland voor een Toupim eigen-haarband kunnen kiezen, ongeacht de financiële situatie thuis.

Daarom rekenen we tot 18 jaar alleen het verzekerde bedrag door. Je hoeft dus zelf niets extra te betalen (bij het Basic pakket).

* plus het bedrag wat de verzekeraar gaat vergoeden
** levertijden gelden vanaf de dag dat wij je haar ontvangen

Eigen-haarband

Je eigen-haarband is gemaakt van jouw afgeknipte haar en voelt dus heel vertrouwd. Dankzij de zachte stof is hij comfortabel en kriebelt hij niet. Met een petje, hoed of sjaaltje ziet niemand dat je ziek bent.

Wil je dit ook? Overleg met je ouders en de verpleegkundige in het ziekenhuis of dit voor jou een oplossing kan zijn.

Heb je vragen? We kunnen bellen, videobellen of mailen en we leggen je precies uit hoe het werkt.

‘Oh wow, ik vind het zo tof, zelfs m’n vriendinnen zagen het niet! ’   

Is het iets voor jou?

Van het ziekenhuis heb je al gehoord dat je haar door de chemo gaat uitvallen. Als je het op tijd knipt, nog voordat het vanzelf uitvalt, dan red jij je haar. Wij maken er iets moois van en jij hebt het in no-time weer terug.

Hoe gaat het in zijn werk?

In het ziekenhuis zag ik een meisje met heel mooi haar, maar ze had wel een sonde in haar neus, net als ik. Ik vroeg haar of dat haar eigen haar was en ze liet het meteen zien. Dat wilde ik ook.’

Is dit iets voor jou?