Hoe gaat het in zijn werk?

Hoor je voor het eerst van Toupim? Dan heb je misschien al wat vragen die we voor je kunnen beantwoorden. Dat doen we graag! Je kunt met ons appen, mailen, bellen of videobellen. We helpen je met plezier verder.

Je wilt weten of het kan met jouw haar en wanneer je moet knippen? Waar begin je?

Eerst kennismaken

Om je vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden willen we eerst wat meer weten van jouw specifieke situatie. Zo kunnen we je het beste adviseren en begeleiden. We wisselen foto’s uit en sturen je documentatie.

Vervolgens: het haar op tijd afknippen

Het is de bedoeling dat je haarband straks net zo valt als je haar nu zit en dat niemand enig verschil ziet. Voordat je de schaar er in zet hebben we foto’s en maten nodig, en willen we je precies uitleggen wat je wel en niet moet doen. Dus neem contact op voordat je je haar afknipt.

Het moment en de manier van afknippen zijn cruciaal. Het afknippen is een grote stap, dat begrijpen we heel goed. Eigenlijk moet je het zo zien: we vragen je niet om het haar af te knippen, maar om je haar te redden! Jij redt zoveel mogelijk haar en wij maken er iets moois van. Samen zorgen we dat je iets onvervangbaars terugkrijgt: je eigen haar.

En dan is het aan ons

Ieder plukje, soms zelfs ieder haartje, wordt door ons met de grootste zorg en precisie aan de haarband bevestigd. Een unieke manier van werken met een gepatenteerde techniek. In overleg met jou en aan de hand van de foto’s kunnen we de allermooiste haarband creëren, een uniek exemplaar, speciaal voor jou.

Klaar!

We werken hard door, zodat je eigen-haarband al binnen ongeveer anderhalve week klaar is (afhankelijk van het pakket dat je kiest). We sturen hem meteen naar je terug. Je kunt er ook voor kiezen om hem bij ons op te halen.