De Toupim eigen-haarband

Een haarband van mijn eigen haar, kan dat? Jazeker!
Steil, slag of krullend haar? Gepermanent of geverfd haar? We kunnen van elk type haar een eigen-haarband maken.

Mijn dochter rende juichend door de kamer: ‘Ik heb mama weer terug!’

Wat is de Toupim eigen-haarband?

Je haar in de prullenbak van de kapper zien verdwijnen of toekijken hoe het uitvalt is verleden tijd. Je knipt je haar af, levert het in en wij maken er een comfortabele eigen-haarband van, die je draagt in combinatie met bijvoorbeeld een mutsje. Met je eigen haar zie je er meteen weer uit als jezelf.

Ik zat lang in het traject, 2 jaar. Ik heb mijn eigen-haarband elke dag gedragen en na twee jaar was het haar nog steeds prachtig!

Hoe we de Toupim eigen-haarband maken

Toupim is het enige bedrijf ter wereld dat met een speciaal gepatenteerd proces een schitterende eigen-haarband maakt van jouw eigen- of van gedoneerd haar. We kijken vooraf heel goed hoe jouw haar nu valt en gaan met dat voorbeeld aan het werk. Als je je haar hebt afgeknipt en naar ons hebt opgestuurd, bevestigen we het handmatig aan een zachte, comfortabele haarband. We werken snel en precies en we leveren altijd het mooist mogelijke resultaat.

Kosten

Verzekeraars

De vergoeding is voor elk pakket hetzelfde. Alle verzekeraars vergoeden tenminste €454,50 van de prijs van een Toupim eigen-haarband (precies hetzelfde bedrag als voor een pruik). Als je aanvullend verzekerd bent, dan kan dit bedrag hoger zijn. Wil je weten wat de vergoeding bij jouw verzekering is, kijk dan hieronder hoeveel je vergoed krijgt.
Soms zijn er medewerkers bij verzekeraars die niet weten dat de eigen-haarband vergoed wordt. Heel vervelend, contacteer ons dan nemen wij contact met ze op. Wij garanderen dat alle verzekeraars het vergoeden tegen dezelfde voorwaarden als een pruik.

Tevredenheidsgarantie

We kunnen ons voorstellen dat je wellicht twijfelt over het aanschaffen van een Toupim eigen-haarband. We nodigen je echter graag uit om er sowieso een te laten maken. Je ontvangt de haarband en hebt een volledige week om te bepalen of je tevreden bent. Indien je besluit hem niet te houden, kun je hem terugsturen. Wij maken er dan iemand anders blij mee die haar haar al heeft verloren. Op die manier doneer je als het ware je haar aan een ander, terwijl je ook zelf de kans hebt gehad om de eigen-haarband goed te beoordelen. Klik hier voor de voorwaarden.

Voorbeelden

Elke eigen-haarband is uniek; het is 100% maatwerk. We maken hem precies zoals je kapsel is op jouw foto’s.

Loading...

Aan de slag

We hebben meer dan 2.000 vrouwen en meisjes, een paar jongens en een enkele man, heel erg gelukkig gemaakt met hun eigen haar. We willen er alles aan doen dat ook voor jou te realiseren.