De Toupim eigen-haarband

Een haarband van mijn eigen haar, kan dat? Jazeker!

Wat is het?
Dat wil ik ook!

Mijn dochter rende juichend door de kamer: ‘Ik heb mama weer terug!’

Wat is de Toupim eigen-haarband?

Jarenlang hebben we gewerkt aan een techniek waarmee we jouw haar kunnen behouden. Je haar in de prullenbak van de kapper zien verdwijnen of toekijken hoe het uitvalt, is daarmee verleden tijd. Met de Toupim eigen-haarband bepaal jij zelf of je je haar wilt redden. Je knipt het af, levert het in en wij maken er – samen met jou – in korte tijd een prachtige, comfortabele eigen-haarband van. Op deze manier zie je er binnen zo’n anderhalve week weer uit als jezelf.

Ik zat lang in het traject, 2 jaar. Ik heb mijn eigen-haarband elke dag gedragen en na twee jaar was het haar nog steeds prachtig!

Hoe we de Toupim eigen-haarband maken

Toupim is het enige bedrijf ter wereld dat met een speciaal gepatenteerd proces een schitterende eigen-haarband maakt van jouw eigen of van gedoneerd haar. We kijken vooraf heel goed hoe jouw haar nu valt en gaan met dat voorbeeld aan het werk. Als je je haar hebt afgeknipt en naar ons hebt opgestuurd, bevestigen het handmatig aan een zachte, comfortabele haarband. We werken snel en precies voor het mooist mogelijke resultaat.

Hoe we de Toupim eigen-haarband maken

Kosten

Als je graag een eigen-haarband wilt, hebben we 3 pakketten voor je om uit te kiezen.

Verzekeraars

Veel verzekeraars vergoeden een gedeelte van de prijs van een Toupim eigen-haarband, maar niet allemaal. Wil je weten hoe dat zit met jouw verzekeraar, kijk dan hier of je (deels) voor vergoeding in aanmerking komt.

Meer over verzekeringen

Voorbeelden

Elke eigen-haarband is uniek. We passen de haarband namelijk volledig aan op jouw wensen, jouw kapsel en werken als mogelijk met jouw haar.

Loading...
Meer ervaringen & voorbeelden

Aan de slag

We hebben meer dan 1600 vrouwen en meisjes geholpen met een haarband en willen er alles aan doen dat ook voor jou te realiseren.

Neem contact met ons op