Wil je met jouw mooie haar iets bijzonders doen voor iemand in nood?

Toupim maakt haarbanden van jouw haar – voor meisjes en vrouwen die door o.a. chemotherapie hun haren hebben verloren. Klik op de knop “Ik wil doneren!” wanneer je wilt doneren.

Welk haar is geschikt?

Haar korter dan 25 centimeter kunnen wij helaas niet verwerken. Is het langer dan 25 centimeter en is het gezond haar in topconditie? (Geverfd haar is geen probleem).

Onze haarbanden zijn duurzaam en van hele hoge kwaliteit. Daarom is het belangrijk dat jouw haar dat ook is. Er morgen geen dode punten inzitten. En, hoe langer hoe beter!

Hoe gaat doneren in z’n werk?

Knipinstructies

Het is heel belangrijk dat het op de juiste manier geknipt wordt. We sturen je eerst de knipinstructies. Lees deze goed door. Uiteraard moet je haar super schoon zijn, dus het moet grondig gewassen voorafgaand aan het knippen. Geen stylingproducten erin doen, en geen parfum gebruiken. Twijfel je over hoe je moet knippen? Dan (video)bellen we graag met je om jou (of je kapper) nog een beetje te helpen.

Elastiekjes

Maak 10 tot 20 staartjes in je haar met elastiekjes. Knip het haar een paar centimeter boven het elastiekje af. Zorg ervoor dat je niet te dicht op het elastiekje knipt. Het haar moet goed droog zijn voordat het opgestuurd wordt.

Envelop en opsturen

Je ontvangt een mail met precieze instructies over het opsturen.

Inspireer anderen

Je haar doneren is een fantastische manier om vrouwen en meisjes in nood te helpen. We zijn enorm blij dat je aan ons denkt! Samen kunnen we zoveel moois met je haar doen. Wat zullen ze blij zijn met jouw mooie haar! Wil je nog meer doen? Deel je “before and after” met je omgeving en op de Toupim-friends Facebookgroep en wie weet inspireer je vrienden of vriendinnen om ook hun haar te doneren.

Inspireer mensen haar te doneren door deze pagina te delen/posten op je socials: