De Toupim haarband is een gepatenteerd product

En we zijn trots op de unieke wijze waarop we iedere eigen-haarband vervaardigen. De originele Toupim haarband, met de kenmerkende elastische band, is maatwerk en wordt handgemaakt van jouw eigen haar of van gedoneerd haar. Ook de oorspronkelijke standaard haarbanden worden geheel met de hand gemaakt.

Pas op voor namaak!

We zijn enorm trots dat ons unieke concept gewaardeerd is met een EU patent. Dat betekent dat het officieel door ons als eerste ter wereld bedacht, ontworpen en op de markt gebracht is. Het is natuurlijk een compliment dat er bedrijven/lieden zijn die onze mooie haarbanden proberen na te maken, maar het is toch vooral illegaal. Copycats en trademark-meelifters worden dan ook aangepakt.

Hoe herken je namaak?

Als er geen ‘TOUPIM’ op de producten staat, is het sowieso een illegaal nagemaakt product. Dan is de kwaliteit van het product ook geenszins gewaarborgd. Het zal niet de hoogwaardige kwaliteit bevatten of vervaardigd zijn met de persoonlijke aandacht, waar wij zoveel waarde aan hechten. Neem in geval van twijfel altijd contact op met Toupim.

Daarnaast werken wij alleen aan een eigen-haarband voor jou na persoonlijk contact. Een echte Toupim eigen-haarband is dus niet kant-en-klaar te koop.

Onze patenten

• EU patent 2009
• NL patent 2006
• Modelrecht 2009
• Merkrecht 2008
• Auteursrecht intellectueel eigendom 2004.