We proberen de eigen-haarband financieel zo toegankelijk mogelijk te houden. Vandaar dat we sinds 2021 de prijs niet meer verhoogd hebben. De verzekeraar vergoedt een gedeelte (check hier hoeveel), maar dan nog kan een eigen-haarband een te grote uitgave voor je zijn.

Als je het traject achter de rug hebt, en de haarband is nog in goede staat, dan kan je gebruik maken van “de retour-service”. Je retourneert je haarband, wij knappen hem op en proberen iemand die het haar al verloren heeft er blij mee te maken. Daarvoor geven we je als dank €100.

Per saldo kost een Basic eigen-haarband dan €995 minus €465 (de minimale vergoeding van de verzekeraar in 2024) minus €100 (retourservice) = €430. Ook dit kan natuurlijk teveel zijn. Neem dan contact met op ons, dan bespreken we hoe we je evt. nog tegemoet kunnen komen. Bijvoorbeeld door je in termijnen te laten betalen. Wij willen graag zoveel mogelijk mensen helpen, dus we gaan sowieso ons best voor je doen een manier te vinden om het haalbaar te maken.