Neem contact met ons op

We zijn blij dat je ons gevonden hebt. Heb je vragen of wil je meer informatie? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op. Je kunt ook vast kijken bij de FAQ hieronder.
  020 210 6027
  info@toupim.com

We willen dat je 100% blij bent met je Toupim eigen-haarband. Daarom geven we je tevredenheidsgarantie. Als je niet helemaal tevreden bent en je eigen-haarband terug wil sturen, dan kan dat (zonder dat je ons uit hoeft te leggen waarom). Klik hier voor de voorwaarden.

“Het was zo spannend, mijn handen trilden van opwinding bij het uitpakken.

Zo fijn om mijn eigen haar weer terug te hebben en weer op te zetten.”

FAQ

Nee hoor! Het beste moment om te knippen is één week ná de eerste chemo:
A – Dan is het haar nog niet aangetast door de chemo, en
B – Het is dan net iets minder moeilijk om het in éen keer kort te knippen, omdat je weet dat het nu al snel helemaal zal uitvallen.
We mailen je de afknipinstructies, daar staat het allemaal in.
Nee hoor, de eigenhaar-band maken we binnen 48 uur tot maximaal 18 dagen afhankelijk van het pakket dat je kiest. Ook als het vanuit het buitenland opgestuurd wordt.
Als je straks een kaal hoofd hebt, pak je sowieso meteen een fijn mutsje. Het mooiste is als daar dan ook nog wat haar onderuit komt, liefst je eigen haar. Lees hier meer.
Absoluut! Dat is de reden dat we de haarbanden van Toupim hebben ontwikkeld.
Helaas werkt het niet zo. Om de mooist mogelijke eigenhaar-band te kunnen maken hebben we AL het haar in zijn volle lengte nodig, ook als je lang haar hebt. Neem altijd eerst contact op met Toupim, dan kunnen we adhv foto’s advies geven.
Het is niet het meest ideale scenario, maar we komen er meestal wel uit. Neem s.v.p. contact op met het Toupim-Team.
Neem svp direct contact met ons op. We kunnen inmiddels aardig toveren.
Het gedoneerde haar is goud waard en bewaren we voor vrouwen en kinderen die echt helemaal geen eigen haar meer hebben. Neem vooral eerst contact met ons op, dan kunnen we het bespreken.
Nee juist niet. Het behoeft helemaal geen speciaal onderhoud. Je kan het precies zo behandelen als toen het nog vastzat aan je hoofd met je eigen shampoo en de verzorgingsproducten die je altijd gebruikte. Het slijt nauwelijks, zelfs bij intensief dragen.
De eigenhaar-band is geschikt voor alle leeftijden en we kunnen het maken van alle soorten haar. We hebben al heel veel vrouwen en meisjes (3-89 jaar) intens gelukkig gemaakt met hun eigen haar aan een Toupim haarband en willen er alles aan doen dat ook voor jou te realiseren.
Jazeker, het belangrijkste is dat je haar lang genoeg is (minstens 10 à 15 centimeter).

Je hoeft je Toupim eigen-haarband alleen te wassen wanneer dat nodig is. Het is meestal voldoende om het ongeveer eens in de 2 of 3 maanden te wassen, omdat je haar niet meer vet wordt van je hoofdhuid.

Indien nodig kun je het haar (maar niet de stof van de hoofdband) wassen met shampoo door de hoofdband vast te houden. Je kunt ook de stof van de hoofdband wassen met gewone zeep of wasmiddel terwijl je het haar vasthoudt.

Als het haar op de Toupim eigen-haarband statisch wordt, breng dan wat water aan op je vingertoppen en strijk ze over het haar. Je kunt het haar stylen zoals je gewend bent, maar we raden je aan om slechts een beetje stylingproduct toe te voegen, anders kan het haar vet worden.