Heel erg bedankt

Wat geweldig dat je een stuk van je haar wil doneren! Daar gaan we iemand in een moeilijke tijd heel blij mee maken.

We hopen dat als iemand bedacht heeft te willen doneren, dat ze er een mooie donatie van wil maken. In alle gevallen geldt: hoe langer hoe beter! (Dus als iemand écht lang haar heeft is het een beetje zonde van het sparen als je alleen maar een klein stukje zou afknippen).

Langere staartjes is voor meisjes (meestal meisjes) die niks meer hebben, door het zware chemotraject waar ze in zitten, ontzettend fijn om te mogen ontvangen. Langere staartjes komen veel eerder aan de beurt en worden vrijwel altijd gebruikt voor jongere patiëntjes. Korte staartjes hebben we inmiddels erg veel van, die zijn voornamelijk geschikt voor volwassenen die wat kortere kapsels ook oké vinden. (De korte staartjes blijven meestal wat langer liggen).

Krijg je nog een reactie van TOUPIM?

Helaas lukt dat eigenlijk niet. We proberen het wel maar we hebben gemerkt dat we dat niet kunnen beloven. De patiënten gaan natuurlijk altijd vóór. De haarbanden van vrouwen en meisjes die nu ziek zijn moeten zo snel mogelijk terug naar de eigenaar. Het is dus ook niet mogelijk foto’s van het eindresultaat te mailen. We hopen op je begrip.

Maar, weet dat het donorhaar door ons met groot genoegen ontvangen wordt en meteen bij ontvangst gearchiveerd wordt, op naam, kleur, lengte en structuur en netjes wordt opgeslagen. Het gaat ook niet het land uit, maar blijft hier in ons atelier in Amsterdam. En het komt ALTIJD supergoed terecht!

Inspireer anderen

Mocht je nog vriendinnen weten te inspireren, dan heel graag. Zeg ze maar: Hoe langer hoe beter.

Toupim-Tip

Mocht je in de toekomst iemand ontmoeten die onverhoopt in het chemotraject beland is, die kan je dan de Toupim tip geven. Toupim kan een beetje verlichting bieden met ‘een haarband van haar eigen haar’, of als dat al weg is ‘een haarband van gedoneerd haar’ wat heel erg lijkt op wat ze zelf had.
En wie weet, misschien krijgt ze wel een haarband met jouw haar.