De Toupim-haarband: helpt alopecia-patiënten weer zichzelf te voelen

Je haar valt uit bij alopecia. Geleidelijk, op bepaalde plekken of in één keer. Hoe het ook gebeurt, je hebt een grote zorg over je haar. Onze Toupim-haarband biedt een oplossing die een natuurlijke look geeft. Daarnaast is hij comfortabel en subtiel. We kunnen hem maken van je eigen haar of, als je haar al uitgevallen is, donorhaar gebruiken dat zo veel mogelijk op jouw haar lijkt. Op deze manier zie je er weer zoveel mogelijk uit als “jezelf”. Dit kan een enorme troost zijn en je kracht en zelfvertrouwen geven.

“Toen het haar uitviel door alopecia, werd ik er wel een beetje gek van, overal lag haar, en ik had veel klachten en jeuk. Ik had besloten dat ik het haar eraf wou. Toen kwamen we bij een eigen-haarband terecht. Binnen een week had ik het haarwerk al in huis, dus ik heb niet echt kaal hoeven te zijn. Ik was er blijer mee dan toen het nog op mijn hoofd zat!” – Imke

Hoe we vrouwen met alopecia helpen met een Toupim-haarband

Een mooie Toupim-haarband creëren is een proces van samenwerking en overleg. We bekijken samen de mogelijkheden en gaan stap voor stap met jou aan de slag voor het beste resultaat. We proberen voor jou de perfecte alopecia haarband te maken zodat je er weer zoveel mogelijk als jezelf uit ziet.

Overleggen over de alopecia haarband

Het maken van de alopecia haarband

Bij een donorhaarband werken we niet met de pakketten. We hebben ze of op voorraad of we maken hem nieuw, maar we rekenen altijd €995.

Wat we voor anderen hebben kunnen doen